BAASJE - banner - kort diensten

Laat een review achter.

Je doet me een groot plezier om je ervaring te delen.

Wat vonden andere baasjes ?
Zeer professioneel, mooie foto’s en video’s. Met een gerust hart vertrokken. De dalmatiërs waren blij met de aandacht! Een aanrader!
HUISBEZOEK - 2022.03.19
BAASJE ALEXE
Very accommodating and communicative. Daily photographs and videos were provided showing how much our dog was enjoying his visit. Highly recommended as we would happily seek go there again in the future.
CIRO - 2022.06.29
BAASJE RICHARD
Het was de eerste keer dat mijn pup Finn naar de opvang ging. Bij de kennismaking waren zowel Finn als ikzelf al heel erg gerustgesteld. Je voelt heel goed dat Eva veel ervaring heeft met alle soorten honden. Tijdens het verblijf kreeg ik regelmatig een update en filmpjes van een gelukkige hond. Doet heel veel plezier dat je je hond met een gerust hart kan 'achterlaten'! Wij komen zeker terug!
Finn - 2022.06.25
BAASJE Els
Goeie communicatie en alles vlot verlopen. Bedankt voor de goede zorg!
Rudy - 2022.06.08
BAASJE DIEDERIK
Opnieuw een super goede ervaring bij Eva! Yoda had weer de tijd zijn leven met andere vriendjes!
YODA - 2022.05.23
BAASJE ASTRID
Opnieuw super tevreden van de opvang van onze Berner Pumba. We krijgen regelmatig updates van hoe het met hem gaat en ook foto's of filmpjes waarop we zien hoe goed hij het heeft bij Eva. Wij en ook onze Pumba zijn super harde fan!!
PUMBA - 2022.05.23
BAASJE DIEDE
Zeer vlotte communicatie, hondvriendelijk.
Kamiel - 2022.04.29
BAASJE martine
Lola was moe maar gelukkig! We kijken al uit naar de grote vakantie 😎
Lola - 2022.04.02
BAASJE NATHALIE
Nestor heeft nu voor de tweede keer een fantastische vakantie gehad bij eva. Ik ben het niet 100% zeker, maar ik ben er van rotsvast van overtuigd dat er geen betere opvang bestaat dan deze hier. Dikke pluim voor Eva.
NESTOR - 2022.03.28
BAASJE HANS
Eva is super accomoderend geweest voor ons! Super communicatie, super afspraken, fotootjes en updates doorgestuurd gekregen tijdens Brego zijn verblijf.. We zullen zeker terug aan Eva denken voor de volgende keer!
BREGO - 2022.03.14
BAASJE KATHELYN
Onze tien maanden oude labrador Suzy werd goed opgevangen door Eva. De berichtjes en foto's als update hoe het ging, waren zeer fijn om te ontvangen! 🙂 Zeker een aanrader!
Suzy - 2022.03.09
BAASJE CYNTHIA
JAG heeft weeral een topweek achter de rug!
Lola - 2022.03.09
BAASJE INE
Prima opvang van ons Schnapske!!
SCHNAPS - 2022.03.09
BAASJE RAF
Eva heeft een hart voor dieren, dat merk je. Ik ben dan ook blij dat ik op haar kan rekenen voor de opvang van mijn hond. Ook leuk dat ze vaak foto's en filmpjes met een update doorstuurt 🙂
BREGO - 2022.03.08
BAASJE CINDY
zoals altijd , perfect !
Nanou - 2022.03.03
BAASJE MARNIC
Ondanks dat mijn 2 bollies (honden) bij mijn ouders terecht kunnen, blijf ik toch ook Eva boeken. Alleen maar lof.
Penny & Pipa - 2022.02.22
BAASJE SANDRA
Eva is een fantastische oppas. Het dier staat centraal. Alle afspraken correct nagekomen en de communicatie is ook zeer goed. Regelmatig een filmpje of een berichtje. Gewoonweg super
IZA - 2022.02.14
BAASJE BERT
Onze hond is een vat vol energie en kan moeilijk zijn rust vinden, maar Eva ging hier supergoed mee om en had veel geduld met hem. Regelmatig foto's en video's gekregen met een update over hoe het ging, op die manier ben je als baasje gerustgesteld 😊
LOU - 2022.02.16
BAASJE SILKE
😀
Nanou - 2022.02.13
BAASJE MARNIC
zoals altijd, dik in orde.
RUDI - 2022.02.10
BAASJE JOLIJN
Super!
BALOU - 2022.02.06
BAASJE MIEKE
👍🏼
MAYLIE - 2022.02.02
BAASJE JULIE
❤️❤️❤️
MAYLIE - 2022.01.24
BAASJE JULIE
Mila opnieuw volop genoten van haar weekend bij Eva! Doorheen het weekend op de hoogte gehouden over hoe het ging met Mila en prachtige foto’s mogen ontvangen! Heel tevreden!
MILA - 2022.01.24
BAASJE SARAH
Superoppas! Mijn hondje had in het begin schrik van andere honden. Eva heeft hem geholpen om op zijn gemak te zijn en zo is hij al snel gewend geraakt om met de andere honden in een ruimte te zijn. Op dag 2 heeft hij er zelfs een vriendinnetje gemaakt om mee te spelen. Zoek je een oppas die rekening houdt met je opmerkingen ivm je huisdier en die de tijd neemt om jouw hond gerust te stellen, twijfel dan niet en boek bij Eva! Zij heeft een hart voor dieren. Ik kreeg ook regelmatig filmpjes en foto's, dat deed deugd😊 Bedankt Eva!
SPARKY - 2022.01.23
BAASJE ANJA
Mijn hond Tibo is een asielhondje waarvan ik het verleden niet ken en die wat probleemgedrag vertoont. Daarvoor toonde Eva veel begrip. Eva bezorgde me ook contactgegevens van iemand die het probleemgedrag zou kunnen aanpakken. Bedankt hiervoor Eva 🙂
TIBO - 2022.01.17
BAASJE CINDY
Eva is de beste oppas die wij ons ooit konden wensen. Onze Gizmo (Duitse herder) voelde zich dan ook volledig thuis bij haar. Ze heeft jouw hond persoonlijke aandacht en zorgt dat elke hond zich daar ook goed voelt. Elke dag kregen wij ook foto's / filmpjes toegestuurd, zo kon onze vakantie niet meer stuk! De volgende vakanties zullen wij alvast niet meer twijfelen voor de juiste hondenoppas en zo telkens met een gerust hart kunnen vertrekken! Bedankt Eva voor alle goeie zorgen!
GIZMO - 2022.01.12
BAASJE LAURA
Wij zijn heel tevreden van Eva. Onze border collie is 2 nachten gaan logeren en heeft volgens ons een fijne tijd gehad. Eva is enthousiast, correct en een zeer vlotte communicatie. Een warme opvang, zeker een aanrader. Wij komen terug! Groetjes
LILOU - 2022.01.11
BAASJE KEVIN
Jag had een zalige week!
JAG - 2022.01.10
BAASJE INE
Onze Nanou heeft nogmaals bij Eva geweest , dus nu terug . Gewoon "super" van Eva , communicatie en de zorgen voor onze Nanou . Bedankt !
NANOU - 2022.01.10
BAASJE MARNIC
Het was de eerste keer dat we onze puppy achterlieten. Maar ze werd heel goed ontvangen. We kregen tal van video’s ( en tips) doorgestuurd. Ze had een goede tijd met de andere honden en leerde samen spelen. We waren heel tevreden, dank je wel Eva!
BILLIE - 2022.01.10
BAASJE EVELYNE
Super eerste ervaring voor onze puppy! Eva weet heel goed waar ze mee bezig is. De tussentijdse berichtjes waren voor de baasjes ook een hele geruststelling. Bedankt voor al jouw geduld en aandacht voor Yoda, ons hoor je zeker nog terug!
YODA - 2022.01.09
BAASJE ASTRID
Eva is een topper!
MILA - 2022.01.08
BAASJE ELISABETH
Mijn 2 honden zijn heel goed opgevangen bij Eva. Door de huiselijke sfeer waren ze echt op hun gemak. Eva geeft een geruststellende indruk door haar jarenlange ervaring. Afspraken werden goed nageleefd en de communicatie gaat vlot. Ze stuurde ons heel regelmatig filmpjes en foto's waardoor je als baasje alleen maar gelukkig van wordt 😊. Kortom: een aanrader!
JAX & SCARLETT - 2022.01.01
BAASJE OLIVIA
Zonder Eva en haar kroost zouden wij ons veel zorgen maken om Maylie achter te laten. Nu weten we dat ze in goeie handen is ♥️
MAYLIE - 2022.12.30
BAASJE JULIE
Eva is gewoonweg fantastisch. Ze kan heel goed om met mijn honden en katten . Heel leuk ook om de filmpjes en berichtjes te zien die ze maakt bij haar huisbezoeken. Bedankt Eva!
BO & LUNA - 2022.12.26
BAASJE KATIE
Luna was de eerste maal weg van huis. Het was moeilijk voor mij om de hond achter te laten, maar had al heel gauw een goed gevoel. Eva stuurde me de dag van vertrek nog ettelijke filmpjes en berichtjes door wat ik ten volle heb weten te appreciëren. Luna heeft zich ook vlug thuis gevoeld bij Eva. Dagelijks kreeg ik filmpjes, foto's en berichtje welke me in contact hielden met Luna. Werkelijk een service die ik enkel aan iedereen kan aanbevelen. Eva heeft een hart voor dieren, laat de dieren zich werkelijk in een huisomgeving zich nestelen en kameraadjes worden met haar eigen en andere honden. Een ding ben ik zeker, als ik nogmaals op reis vertrek, zal ik Luna met een gerust hart achterlaten bij Eva. Bedankt Eva !!!
LUNA - 2021.12.22
BAASJE JOHAN
Onze Nanou is " hartelijk" ontvangen bij Eva , alsof het haar eigen hondje was . Nogmaals dank aan Eva ! Toffe filmpjes doorgemaild en ons op de hoogte brengen , hoe het was . We willen ze graag nog brengen !
NANOU - 2021.12.19
BAASJE MARNIC
We zijn heel blij Eva gevonden te hebben en komen zeker nog terug 🙂
SIMBA - 2021.12.15
BAASJE STIJN
Onze eerste kennismaking met Pawshake en met Eva, wat zijn we ongelooflijk blij dat we zo’n fijne opvang gevonden hebben voor ons hondje. Eva neemt haar tijd voor al je vragen en geeft veel uitleg over hoe het logement in z’n werk gaat. Je voelt meteen dat ze een groot hart voor dieren heeft. Eva stuurt regelmatig updates en foto’s, we hebben ons geen moment zorgen gemaakt. We hebben een heel tevreden hondje opgehaald en zullen in de toekomst zeker nog beroep doen op de goede en lieve zorgen van Eva!
MILA - 2021.12.06
BAASJE MARIEKE
We hebben onze kat Berlioz met een gerust gevoel achtergelaten na de gemaakte afspraken met Eva. Eva heeft het super gedaan tijdens onze afwezigheid en heeft een hart voor dieren, dat merk je reeds bij de eerste kennismaking. Bedankt Eva.
BERLIOZ - 2021.11.30
BAASJE CARINE
We merken al snel wanneer onze husky het niet naar zijn zin heeft. Maar bij Eva voelen onze honden zich duidelijk op hun gemak. Ze kwamen voldaan en zonder stress terug thuis. We komen zeker terug! Bedankt!
STORM & WINTER - 2021.11.24
BAASJE GERTY
Wij zijn super tevreden met Eva als hondenoppas. Onze Pumba heeft de tijd van zijn leven gehad bij hen. We werden dagelijks uptodate gehouden door Eva met oa filmpjes en foto's waarop we zagen hoe gelukkig Pumba was bij hen. De huiselijke sfeer is super en is ook waar we op zoek naar waren voor Pumba. Kortom een top hondenoppas!!!
PUMBA - 2021.11.16
BAASJE DIEDE
We’re very satisfied with the service Eva provided while we were away for five days - and we could see from the many photos snd videos that Eva shared with us that our dog, Orla, had a lovely time! We will definitely send Orla for a holiday with Eva again in the future! Thanks, Eva!
ORLA - 2021.11.15
BAASJE KATE
Pipa, Jack & Anna hebben bij Eva een tweede thuis gevonden! Vanaf nu kunnen we zorgeloos op reis en zijn onze lieverds in goede handen! Leuke filmpjes en foto’s gekregen tijdens onze vakantie. En toen we onze hondjes ophaalden, zagen ze er alle 3 super relaxed uit! De vele knuffels van Eva en Edward hebben hun hartje veroverd! Onze volgende vakantie is al gepland en de hondjes hun volgende vakantie is ook al geboekt… jaja… opnieuw bij Eva en Edward! Echt top! ♥️
ANNA & PIPPA & JACK - 2021.11.09
BAASJE KELLY
Het eerste huisbezoek van Eva goed verlopen. Eva kan volgens mij heel goed met dieren omgaan, er was een vlotte communicatie en fijne feedback van haar bezoek aan de honden
ZITA & MILA - 2021.11.02
BAASJE GUDRUN
Fred voelde zich meteen thuis 🥰
FRED - 2021.10.24
BAASJE BEA
TOP! Onze eerste ervaring met Pawshake en we zullen zeker nog eens naar Eva en co gaan! Onze hond heeft een heel leuk weekend gehad bij Eva thuis! Ook leuk als baasje om af en toe een foto-update te krijgen met een gelukkige hond ☺️
ORLA - 2021.10.20
BAASJE CAMILLE
Voor de eerste keer gebruikt gemaakt van Pawshake en direct een top opvang voor onze hond gevonden. Nala was goed op haar gemak! Bedankt Eva
NALA - 2021.10.11
BAASJE ERIK
Een plaats om je hondje met een gerust hart achter te laten. Bij de kennismaking waren waren we direct op ons gemak en onze Cocker Spaniel ook. Tijdens het verblijf kregen we regelmatig een update en een foto. En bij onze terugkomst zagen we een vrolijk hondje terug. Iedereen tevreden 😍.
RUDI - 2021.10.08
BAASJE JOLIJN
Mila was in goeie handen bij Eva! Heel fijn dat Eva ook af en toe een berichtje of een foto stuurt zodat we wisten hoe het met Mila ging. We laten Mila met een gerust hart achter bij Eva!
MILA - 2021.10.06
BAASJE SARAH
Bij de eerste kennismaking voelde ik al dat het klikte. Eva is een warme vrouw met een grote dierenliefde. Uw dier vertoeft hier in een huiselijke omgeving. Tralies zoals je aantreft in de meeste pensions zie je hier niet. Een betere opvang als deze bestaat gewoonweg niet
NESTOR - 2021.10.01
BAASJE HANS
Tweede keer dat Indy bij Eva verbleef en alweer super service!
INDI - 2021.09.28
BAASJE DEAUKE
JULIE ons Hovawart teefje werd 3 weken gewandeld door Eva tijdens ons verlof we kregen regelmatig foto's, filmpjes en berichtjes hoe het ging Eva is zeer korrekt en een grote dierenvriend we zijn gerust geweest tijdens de ganse reis : alles is zeer vlot verlopen ! echt een super service aan huis veel beter dan in een opvang ! we kunnen Eva dan ook zeker aanraden Christine en Ludo
JULIE - 2021.09.26
BAASJE LUDO
Eva is de beste die er is! Maylie gaat met plezier een dagje spelen en wordt behandeld alsof ze kind aan huis is. Wanneer Maylie bij Eva is maak ik mij absoluut geen zorgen. Ze is in goeie handen en ik zou geen andere dogsitter meer willen.
MAYLIE - 2021.09.24
BAASJE JULIE
Zeer tevreden over de oppasdiensten van Eva, en niet alleen wij, belangrijker nog de diertjes zien ze graag terugkomen.
BROWNIE & DARCO - 2021.09.23
BAASJE ANNEMIE
Het was de eerste keer dat mijn hond uit logeren ging en ik ben héél tevreden 😊 en ik weet waar ik Nina de volgende keer ga brengen...... bij Eva!!! Super lieve mensen👍🏻
NINA - 2021.09.20
BAASJE JANNE
Afspreken met Eva is als afspreken met een vriendin 😉 Eva is heel flexibel , last minute kon mijn nieuwe pup ook nog blijven logeren alsook om de honden terug op te halen. Ze zijn er koninginnen te rijk en ik heb ook het volste vertrouwen in Eva en haar omgang met honden!
PENNY & PIPA - 2021.09.16
BAASJE SANDRA
Super tevreden over Eva en haar oppasservice! Een echte aanrader voor wie het beste wil voor zijn/haar hond. Onze Indy is met veel liefde opgevangen geweest, wordt gewoon opgenomen in Eva haar gezin en haar huis zoals het haar eigen hond zou zijn, dus ook knuffels en spelen inbegrepen. Eva hield rekening met onze wensen. Ze vroeg ook of ze graag berichtjes kregen met hoe Indy het stelde. Jaaa! Dus we kregen bijna dagelijks foto's (héél mooie, professionele foto's zelfs!) of een filmpje, wat ikzelf heel leuk vind. De prijs is iets hoger dan gemiddeld voor de streek maar is het absoluut waard!
INDI - 2021.09.13
BAASJE DEAUKE
In 1 woord omschrijven, gewoonweg TOP!!!
OONA & ZITA - 2021.09.04
BAASJE KIRSTEL
Wat zijn wij ontzettend dankbaar om Eva ontmoet te hebben! Trixie heeft duidelijk echt genoten van haar tijd met Eva en de andere honden. Eva zelf gaf tijdens de 3 weken dat ze bij haar was heel regelmatig updates via berichtjes of filmpjes. Soms hilarisch, soms hartverwarmend, altijd deugddoend. Wij konden zelf genieten van een heerlijke vakantie, omdat we wisten dat ook ons Trixie genoot van een heerlijke tijd! Trixie moet binnenkort geopereerd worden, en heeft daar de nodige verzorging voor nodig, en ook daar deed Eva alles wat ze maar kon doen om ons daarin bij te staan. Echt super super dankbaar. Ik zou oprecht niet weten wat er nog beter zou kunnen. Top aanbeveling!
MILA - 2021.08.19
BAASJE ELISABETH
Eva is gewoonweg een top-hondenoppas. Laat af en toe iets weten hoe het met de hondjes is en stuurt ook foto's door. Ik ga alvast mijn volgende boeking doen 👍🐶🐾
OONA & ZITA - 2021.08.16
BAASJE KIRSTEL
In één woord : SCHITTEREND!!!
NALA - 2021.08.16
BAASJE ANN
Het was Odil zijn eerste lang verblijf, we zijn suuuper blij dat hij bij Eva en zijn vrienden kon logeren! Alles is TOP!
ODIL - 2021.09.08
BAASJE ALINE
Eva is super kind and very responsible person. Thanks a lot again!
WATER GEVEN - 2021.08.07
BAASJE VIKI
Eerste keer dat onze 2 dwergpinchers alleen thuis bleven. Zeer tevreden over Eva, goede communicatie en perfecte uitvoering voor onze 2 springkonijnen zoals Eva ze noemt. Gezien de leeftijd waren 3 huisbezoeken per dag wel beter geweest gezien ze toch lang alleen zitten. Bedankt Eva voor de goede zorgen en sorry voor het vele kuiswerk!
LOBKE & FIEKE - 2021.08.16
BAASJE PATSY
In één woord : SCHITTEREND!!!
NALA - 2021.08.16
BAASJE ANN
Het was Odil zijn eerste lang verblijf, we zijn suuuper blij dat hij bij Eva en zijn vrienden kon logeren! Alles is TOP!
ODIL - 2021.09.08
BAASJE ALINE
Tot snel! Pootje Maylie
MAYLIE - 2021.08.04
BAASJE JULIE
Eva was visiting our dogs in our house during our trip and I cannot subscribe how I appreciate her help and service. Perfectly English speaking, informing us about situation all the time, providing great service. I can only recommend her and thanks her again. Will come back to her for sure
HUISBEZOEK - 2021.08.02
BAASJE ZUZANA
Een super lieve opvang. Toulouse was zeer tevreden 👍👍
TOULOUSE - 2021.07.27
BAASJE MARIA
Zeer tevreden 👍👍👍
HUISBEZOEK - 2021.07.15
BAASJE NICO
Zeer professionele opvang! Iedereen kent het wel, die paniek wanneer je op vakantie wil maar je een pluizige haarbal thuis hebt zitten die je niet alleen kan laten. Na een kort gesprek met de lokale dierenarts kwamen we uit bij Eva. Met een 11 jarige kattin die absoluut niet van vreemde personen/omgevingen houdt hadden we beetje argwaan. Echter, met aan huis opvang die je zelf kan kiezen was dit voor ons regelrecht perfect. Na de eerste ontmoeting waren onze gemoederen gerust gesteld. We wisten dat ons huisdier in goede handen was! Bonus punten: Terwijl we op vakantie waren kregen we op elke visitatie moment foto's en korte video's opgestuurd. Door de persoonlijke toets die we ontvingen zullen we zeker in de toekomst van haar diensten gebruik maken! Aarzel je nog? Niet doen, je zal versteld staan van de aangename ervaring!
NOXY - 2021.07.12
BAASJE ANDER
In 1 woord: TOP!
ODIL - 2021.07.06
BAASJE ALINE
Eva is een echte topper! Onze puppy is er super goed opgevangen, volgende reserveringen zijn reeds geboekt. Bedankt Eva voor jouw goede zorgen !
BEAU - 2021.05.29
BAASJE SOFIE
Niets dan lof voor Eva. Vanaf de 1ste ontmoeting, even checken vooraf of het met de honden klikte, had ik een goed gevoel bij Eva en kon ik echt met een gerust hart mijn hond(en) achterlaten. Tijdens het verblijf liet Eva weten hoe het daar was met wat mooie foto's erbij. Top vrouw en adres waar ik zeker nog terug kom!
PENNY & PIPA - 2021.05.15
BAASJE SANDRA
In 1 woord: FANTASTISCH! Eva is de persoon waarnaar ik al lang op zoek was om af en toe met mijn Cavalier Mila te gaan wandelen. Door trauma heeft Mila een andere aanpak nodig, Eva voert dit perfect uit! Ze voelt honden zeer goed aan, ze straalt rust uit en heeft geduld. Mila en ik kijken al uit naar alle volgende wandelingen! #AANRADER!
MILA - 2021.02.12
BAASJE CHARLOTTE
Fantastische oppas👍👍 Dieren waren direct zot van Eva, zelf onze eerder wat schuwe bordercolli. Leuke updates met foto's ontvangen, konden onbezorgd genieten van onze vakantie! Bedankt Eva, je was super! 😎
BO & LUNA - 2019.08.03
BAASJE KATIE
Eva was voor 2 weken onze oppas voor mijn 2 britjes en vissen . Ze heeft dat super gedaan . Voor het eerst ben ik nu met een gerust hart vertrokken en thuis gekomen . Een filmke of foto was haar niet teveel om door te sturen . Wat telkens een liefdevolle betekenis was !! Ik wil geen andere meer , de klik was er van het eerste ogenblik dat ik haar aansprak met mij en heel belangrijk met de poezen . Voor herhaling vatbaar . Een super toffe , betrouwbare meid . Bedankt Eva
HUISBEZOEK - 2018.08.05
BAASJE SANDRA
Eva zeer wel bedankt voor op Milo en Seppe te Passen ik ben zeer content van jou
MILO & SEPPE - 2017.11.13
BAASJE Conny
Eva heeft goed voor onze kat gezorgd, ze kwam haar afspraken goed na en hield ons goed op de hoogte!
HUISBEZOEK - 2017.08.29
BAASJE FIEN
't was liefde op het eerste gezicht met onze Smoke 🙂 en da's wat telt toch ?
SMOKE - 2019.08.27
BAASJE VEERLE
Ons Lola is een energiek meisje en heeft bij Eva veel kunnen buiten rennen en spelen. Ook leert ze op die manier met andere hondjes goed omgaan. het was de eerste keer dat wij Lola achterlieten en het was wat moeilijk maar voor herhaling vatbaar. bedankt Eva voor de goede zorgen.
LOLA - 2018.01.29
BAASJE MARINA
Zeer tevreden alles is zeer goed verlopen zeker voor herhaling vatbaar. Dank u wel daarvoor
UITLAATSERVICE - 2016.12.18
BAASJE MARTINE
Eva, 120% tevreden. Met een gerust hart onze Gimli achter gelaten bij jou. Nen dikke merci Pat
UITLAATSERVICE - 2016.08.31
BAASJE PATRICIA
Eva is een super oppas. Houdt veel van dieren en Luna mijn hondje was haar heel vlug gewoon . Altijd op afspraak en gemakkelijk bereikbaar. Ook meedenkend ivm welzijn van de dieren. Met dit warme de juiste attitude . Ik raad haar ten stelligste aan.
LUNA - 2016.08.28
BAASJE MARIE-FRANCE
Het is zeer goed meegevallen.Het was voor ons de eerste keer om op deze manier iemand te vragen om voor de dieren te zorgen.Eva heeft alles correct uitgevoerd en indien het nodig was contact opgenomen met ons.Ze is bezorgd over de dieren en laat voelen dat ze haar werk goed wil doen.
HUISBEZOEK - 2016.04.13
BAASJE YASMINE
We zijn super tevreden over Eva. Alle afspraken werden correct nagekomen. Onze hond Toto heeft echt genoten van zijn wandelingen met haar. Bedankt Eva!
UITLAATSERVICE - 2015.07.29
BAASJE KATHY

Laat een review achter.

Je doet me een groot plezier om je ervaring te delen.