OVER BAASJE

Ik ben Eva en de persoon achter BAASJE.

Sinds 2022 run ik voltijds dit erkend en echt huiselijk hondenpension.

Na 9 jaar heb ik de stap gezet om van mijn passie mijn hoofdberoep te maken.

 

Het is naast een passie ook een roeping om dagdagelijks de zorg van andere honden onder mijn verantwoordelijkheid te nemen en dat 7/7.

Het constant omringt zijn door honden zorgt ervoor dat ik mentaal en fysiek sterk in mijn schoenen dien te staan. De honden verblijven nu eenmaal niet in vaste hokken of kennels zoals de traditionele hondenhotels.

De term “huiselijk” mag je dus zeer letterlijk nemen bij BAASJE.

 

Mijn groot hart en passie voor dieren heb ik in de praktijk kunnen zetten door de nodige opleidingen te volgen en jarenlange ervaring op te bouwen. Waarbij ik nog steeds met regelmaat bijscholing voor volg met de nodige erkende opleidingen.

Ik ben in orde met de verplichte vergunningen, administratie en wetgeving rondom het uitbaten van een erkend hondenpension en uitlaatservice.

 

Iedere hond komt met een andere achtergrond, genetische aanleg en opvoeding. Iedere hond reageert daarom ook anders op elkaar en de nieuwe indrukken die ze opdoen. “Spelen met de hondjes” is slechts een klein percentage van wat het inhoud om een hondenpension te runnen.

 

Ikzelf profileer me niet als hondencoach, therapeut of trainer. Wat ik wel doe, is met de nodige emotionele intelligentie op een open-minded en zachtaardige manier te gaan communiceren naar jou en je hond toe.

Waar mijn expertise stopt, verwijs ik je met alle plezier door naar de juiste persoon.

 

Wil je graag een boeking bij me maken?

Vraag eerst een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier.

Begrijp dat dit geen grote organisatie is met hokken en kennels.

De honden verblijven binnenshuis en draaien ook echt mee in het dagdagelijkse leven van mij en mijn partner.

Achter de leuke filmpjes en foto’s schuilt enorm veel werk en energie van mij om de honden een comfortabel en zo stabiel mogelijk verblijf te gunnen.

 

Met de nodige bijscholing en het vertrouwen van de eigenaars

is mijn passie en onderneming uitgegroeid tot iets moois !

Het runnen van een kleinschalig en huiselijk hondenpension is geen hobby.

Het is een manier van leven.

 

Eva

VAN EEN BAASJE VOOR BAASJES

Lola - Eva

Het uitbaten van een huiselijk hondenpension is geen hobby, het is een roeping en een manier van leven.

“Spelen met de hondjes” is maar een klein percentage van wat het uitbaten van een kleinschalig en huiselijk hondenpension inhoud.

Volg je ons al op Instagram ?