Binnenkort een echte boetiek !

De online webshop wordt weldra een echte boetiek ! De producten vanuit de webshop zal je voortaan ook kunnen bezichtigen en kopen in de omgebouwde container. Een container ? Je leest het zeker goed ! Ik vind dat de unieke producten die ik aanbied ook een plekje verdienen waar ze offline kunnen bewonderd worden. We zien toch graag even dat mooie product van dichtbij voor we het willen kopen ? En ik geef je volledig gelijk want zo denk ik er ook over. 
Ik moest wel met een creatieve oplossing op de proppen komen omdat er binnenshuis geen ruimte was om zomaar een winkel te gaan creƫren. Zo liet ik als het ware een extra ruimte neerplaatsen naast het huis. Hoe dan ?
Ik kocht een zeecontainer en liet die met een kraan over het huis plaatsen in de tuin. Ja echt ! Het is nog even doorwerken maar weldra zal het container project af zijn. Een onthaalruimte waar ik de baasjes en hun honden kan ontvangen in een gezellige sfeer. En waar de unieke producten van de webshop het mooie plek krijgen die ze verdienen.
Nu begint het echt dichterbij te komen en ik kan haast niet wachten om jullie te kunnen ontvangen in de boetiek van BAASJE.

Volg de werken hieronder. Meer nieuws volgt binnenkort ! 

levering en plaatsing van de container
plaatsen van de ramen
gyproc & plakwerk
een vloer mag niet ontbreken
het verven kan beginnen